• Leegmaken, alle achtergelaten spullen en materialen afvoeren.

  • Schoonmaken van de woning. Gereedmaken voor nieuwe bewoners.

  • Basisinrichting woning, vloeren leggen, behangen schilderwerk en alles wat nog meer wordt verlangd.

De mening van onze klanten...

  • “Home Furnishing staat ons alle jaren bij als nieuwe werknemers moeten worden gehuisvest. De door ons gehuurde woningen worden door Rene en zijn mannen schoongemaakt, van nieuw behang voorzien en muren gewit. Binnen drie dagen kunnen wij de woning aan onze collega's opleveren.”

  • “Ons makelaarskantoor schakelt Home Furnishing in om woningen opnieuw te kunnen verhuren. De huizen worden leeg en schoon opgeleverd. Vooral de snelheid waarmee HF aan het werk kan wordt door ons gewardeerd. Voor onze aanvullende wensen is meestal tijd. Behang en schilderwerk gaat daarom ook via Home Furnishing”

  • “Na het overlijden van onze moeder heeft Rene met zijn ploeg alle spullen die voor ons niet meer van waarde waren afgevoerd naar de kringloopwinkel. Zelf zagen we nogal tegen al het werk op. Het hele huis is schoongemaakt, de schuur is weer in de oude staat ingericht en het huis staat nu sneller te koop dan we hadden gedacht.”

Meer weten?

Home Furnishing.
Uw partner als het om
een frisse woning gaat.

Bellen met Home Furnishing:
06 2466 7951 of per email naar
info@homefurnishing.nl


Home Furnishing werkt voor bedrijven, makelaars, verhuurders en ook voor particulieren. Aan de hand van een offerte bepalenwe met u de tijd die nodig zal zijn om een woning voor nieuwe bewoning in orde te brengen.